Κατασκήνωση κοριτσιών Δημοτικού

rsz dscn8630

 

Η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών του Δημοτικού είναι γεμάτη πλούσια δράση, πλούσια ψυχαγωγία και μια τονωτική πνευματική άνεση.

Δείτε περισσότερα

Κατασκήνωση κοριτσιών Γυμνασίου - Λυκείου

rsz dscn7287

Η συνταγή της πνευματικής ανασύνταξης στα χέρια των κοριτσιών Γυμνασίου - Λυκείου. Ακόμη πιο πλούσια δράση, ακόμα πιο πλούσια ανάγκη στις θρησκευτικές και εθνικές μας αξίες. 

Δείτε περισσότερα

Κατασκήνωση αγοριών Δημοτικού - Α' Γυμνασίου

rsz 221

Οι μικροί λιλιπούτειοι φίλοι μας συνεχίζουν με κέφι και χαρά κάθε χρόνο την κατασκηνωτική σειρά, εγκαινιάζονταν την περίοδο των αγοριών στο Φιλάνι.

Δείτε περισσότερα

Κατασκήνωση αγοριών Β' και Γ' Γυμνάσιου - Λύκειου

 

Τελευταίοι οι έφηβοι μας. Αφήνουμε σιγά - σιγά την παιδική ηλικία, αναπτυσσόμαστε πνευματικά και ετοιμαζόμαστε για το πιο αποφασιτικό βήμα της ζωής μας. Πριν τη στράτευση και τις σπουδές, τα νιάτα της Πατρίδας με το σφρίγος και τη ζωντάνια τους εξοπλίζονται πνευματικά για ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε περισσότερα

 

Άλλες Κατασκηνωτικές Περίοδοι

Εκτός από τις τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους για παιδιά, στο Φιλάνι κάθε χρόνο οργανώνονται ακόμη δύο 3ήμερες κατασκηνωτικές περίοδοι. Μια κατασκηνωτική περίοδος για τους νέους και μία για τις γυναίκες. Επιπρόσθετα, προγραμματίζονται έκτακτα ομιλίες για τα ζευγάρια και τους γονείς των παιδιών της κατασκήνωσής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό αυτών των κατασκηνωτικών περιόδων, επισκεφτείτε τους πιο κάτω συνδέσμους.

Τριήμερο γυναικών

rsz

Από κάθε κατασκηνωτική χρονιά δεν λείπει η παρουσία και η παραμονή στον κατασκηνωτικό μας χώρο, κυριών κάθε ηλικίας για ένα ψυχοφελές τριήμερο. 

Δείτε περισσότερα

 

Τριήμερο νέων

triimero

Κάθε χρονιά μας ολοκληρώνεται με το τριήμερο των νέων μας, ως συνέχεια των εβδομαδιαίων συνάξεων που γίνονται στην ενορία της Έγκωμης.

Δείτε περισσότερα

Ομιλίες για τα ζευγάρια

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα νεαρά ζευγάρια της ενορίας μας. Για το λόγο αυτό οργανώνονται ομιλίες, στις οποίες προσκαλούνται οικογένειες για να περάσουν το πρωινό τους στον κατασκηνωτικό μας χώρο. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, τα παιδιά απασχολούνται με διάφορες εκπαιδευτικές και επικοδομητικές δραστηριότητες. 

Δείτε περισσότερα